Isporuka

Isporučujemo na međunarodnoj razini. Pakiramo sve pošiljke tako da su otporni i sigurni, te pouzdajemo se ekspresne pošiljatelje koji se mogu pratiti sa kodom praćenjem. Također nudimo mogućnost vraćanja predmeta bez naknade u roku od 14 dana ako je primljen predmet slomljen, oštećeno i/ili ne odgovara našem opisu.

Katema izjavljuje da ni na koji način nije odgovorna za različite moguće carine i pristojbe te poziva sve korisnike koji žele kupiti izvan EU-a (prije nego što nastave s narudžbom) da se raspitaju o takvim troškovima kako ne bi došlo do neugodnih iznenađenja.

Također vas poziva da provjerite da predmete koje se uvoze ne krše pravila vaše zemlje.

Cijene isporuka ovise o voluminoznosti, težini paketa te udaljenosti iz našeg skladišta u Koprivnici (Republika Hrvatska). Kod svakog artikla možete vidjeti koja je cijena isporuke do vaše zemlje. Ukoliko kod predmeta piše „pošalji upit za dostavu“, radi se o velikom nestandardnom paketu te sa upisivanjem Vaših podataka, moći ćemo Vam ponuditi najbolju, najsigurniju i najekonomičniju opciju za dostavu

Način isporuke se bira u obrascu za završetak narudžbe:

1. Dostava dostavnom službom

Kupac od dostavene službe dobiva e-mail i SMS sa podacima o paketu i okvirnom vremenu dostave. Vrijeme dostave nije moguće birati, s obzirom da ovisi o rasporedu dostavne službe za određeno dostavno područje. Za dostavnu službu odabrana je za svaku zemlju ona služba koja nudi najbolje uvjete i najbržu isporuku.

2. Osobnim preuzimanjem u našoj trgovini

Preuzimanje naručenih artikala moguće je isključivo nakon naše obavijesti da je narudžba spremna za preuzimanje.

3. Osobna organizacija transporta

Ukoliko imate opciju preuzimanja ili organizacija transporta, stojimo Vam na raspolaganju.

Rokovi slanja

Rokovi slanja prema uvjetima kupnje iznose 7 radnih dana (a prema slovu zakona 30 dana).
Nakon što robu predamo dostavnoj službi, na vašu email adresu poslat ćemo vam broj pošiljke kako biste mogli provjeriti njezin status na adresi dostavne službe.

Za svaku pošiljku primatelj ovjerava i potpisuje dostavnu listu po primitku pošiljke. Sukladno odredbama Zakona o obveznim odnosima, ovjerom dostavne liste od strane primatelja smatra se da je pošiljka uručena u neoštećenom stanju i nakon toga je prijevoznik oslobođen bilo kakve naknadne odgovornosti.