Uvjeti korištenja

Dobrodošli!

Internet stranica na domenu katema.hr, u daljnem tekstu: stranica ili Stranica, vlasništvo su Katema, Trg Zlate Bartl 11a, 48000 Koprivnica, RH (u daljnem tekstu: Katema ili Vlasnik).

Korištenjem bilo kojeg dijela navedenih stranica i svih njihovih dijelova i povezanih web stranica automatski prihvaćate sva aktualna pravila korištenja, zajedno sa svim izmjenama i dopunama donesenim od strane Vlasnika u bilo koje vrijeme i bez prethodne najave.

Uvjete i odredbe, Izjavu o privatnosti i Izjava o odricanju odgovornosti i bilo koje ili sve ugovore: “Klijent”, “Vi” i “Vaš” odnosi se na vas, osobu koja pristupa ovoj web stranici i prihvaća uvjete i odredbe tvrtke. “Tvrtka”, “Mi”, “Mi”, “Naši” i “Mi” odnosi se na našu tvrtku. “Stranka”, “stranke” ili “nas” odnosi se i na klijenta i na nas, ili na klijenta ili nas same. Svi se uvjeti odnose na ponudu, prihvaćanje i razmatranje plaćanja neophodne za provođenje postupka naše pomoći Klijentu na najprikladniji način, bilo formalnim sastancima određenog vremena ili bilo kojim drugim sredstvom, izričite u svrhu ispunjavanja sastanka Klijentove potrebe u pogledu pružanja navedenih usluga / proizvoda Društva, u skladu s hrvatskim zakonima.

Informacije o antikvitetima, starinama i stilskim namještajem su bazične. One se ovdje nalaze isključivo iz informativnih i edukativnih razloga. Ne preuzimamo nikakvu odgovornost o tome na koji ćete način vi koristiti informacije na našim stranicama.
Ne snosimo nikakvu odgovornost za točnost, vjerodostojnost ili starost informacija koje možete pronaći na našim stranicama.

Dokumenti objavljeni na našim stranicama ne smiju se kopirati osim u slučaju da se kopije koriste za nekomercijalnu i osobnu uporabu. Uz poštivanje navedenog ograničenja, kopiranje je dozvoljeno samo uz navođenje svih zadržanih napomena i upozorenja o autorskim pravima, drugih upozorenja o vlasništvu bilo koje vrste, te svih ograničenja od odgovornosti koja su na ovom web site-u navedena. Bilo kakvo kopiranje, reprodukcija ili distribucija informacija sadržanih na ovom web site-u dozvoljena je samo uz prethodno izričito odobrenje Vlasnika stranice.

Materijali na ovim Stranicama zaštićeni su autorskim pravima i svaka neovlaštena uporaba bilo kojeg materijala na ovim Stranicama može predstavljati povredu zakona o autorskim pravima, trgovačkim znakovima i sličnih zakona.
Sadržaji na ovim Stranicama vlasništvo su tvrtke Vlasnika stranice i/ili odgovarajućih autora/vlasnika sadržaja.

Sadržaji koji nisu u vlasništvu Vlasnika Stranice, koriste se uz odobrenje njihova autora/vlasnika te će na zahtjev autora/vlasnika biti povučeni sa stranica.
Ova Stranica može sadržavati linkove na stranice drugih tvrtki ili osoba.
Ti linkovi su samo za Vašu informaciju, a Vlasnik, kao ni Autor i administrator Stranice ne snose odgovornost za točnost informacija ili sadržaj tih stranica.

Vlasnik, kao ni Autor i administrator Stranice ne podržava i ne daje nikakve izjave o njima, kao ni o bilo kojim informacijama, uslugama ili proizvodima koji se ondje nalaze, ili bilo kojim rezultatima koji se mogu dobiti njihovom uporabom.

Ako odlučite ostvariti pristup na bilo koju od Internet stranica trećih strana koje su povezane s ovim stranicama, to činite u potpunosti na vlastitu odgovornost.

U slučaju povrede bilo kojih od navedenih Uvjeta, Vaše ovlaštenje za uporabu ovih Stranica automatski prestaje te sve eventualno učitane ili tiskane materijale dužni ste odmah uništiti. Vi pristajete na to da nećete koristiti naše stranice u zakonom nedozvoljene svrhe, kao ni protivno gore navedenim uvjetima.
Katema, Weblink te Avalon (kao Internet Service Provideri) imaju jedini pravo izmjene sadržaja na ovim stranicama.
Vlasnik te Autor i administrator Stranice zadržavaju pravo promjena navedenih uvjeta korištenja Stranica i drugih uvjeta poslovanja bez prethodne najave.
Korisnici mogu napisati recenziju proizvoda koji su kupili i koristili. Recenzija mora odražavati osobno iskustvo s korištenjem proizvoda kupljenog iskljčivo na našim prodajnim mjestima. Ne objavljujemo recenzije koje su SPAM, govora mržnje i sl.; također ne objavljujemo recenzije koje nemaju veze s našim prodajnim mjestima, koje ne govore ništa o proizvodu već isključivo o cijeni, koje sugeriraju/reklamiraju druge stranice i sl. Vlasnik stranice ima isključivo pravo odobrenja objave određene recenzije, dok je autor odgovoran za sadržaj iste.
Pristupom na ovu web stranicu pretpostavljamo da u cijelosti prihvaćate ove uvjete i odredbe. Ne nastavljajte koristiti Katemu, web mjesto samostojnog poduzetnika ako ne prihvaćate sve odredbe i uvjete navedene na ovoj stranici.

Pridržavamo pravo u bilo kojem trenutku i prema vlastitoj diskrecijskoj ocjeni da zatražimo da uklonite sve veze ili bilo koju određenu vezu na našu web stranicu. Slažete se da ćete odmah ukloniti sve veze na našu web stranicu na takav zahtjev. Također zadržavamo pravo izmjene ovih uvjeta i pravila povezivanja u bilo kojem trenutku. Nastavljajući vezu na našu web stranicu, prihvaćate da se obvezujete i pridržavate se ovih poveznih uvjeta.