FAQ

O Katemi

Katema je obrt za trgovinu, marketing i usluge. Specijalizirani smo za trgovinu starina, stilskog namještaja, stilskih ogledala, te antikviteta.

Katema je registrirana u lipnju 2017.

Naše je sjedište na adresi: Trg Zlate Bartl 11a, 48000 Koprivnica.

Dolazak u naše skladište dogovoramo unaprijed s potencijalnim kupcem.

Plaćanje

Odabrane artikle možete platiti:

  1. Unaprijed uplatom na naš transakcijski račun
    OPCIJA virman/opća uplatnica/internet bankarstvo odnosi se na plaćanje unaprijed prijenosom sredstava na naš transakcijski račun. Podaci za uplatu dolaze na e-mail automatski, odmah nakon predaje narudžbe.
  2. Karticama online putem CorvusPay sustava
    Putem naprednog CorvusPay sustava omogućeno je sigurno plaćanje Visa, MasterCard, Maestro, Diners i Discover karticama, jednokratno.

Apsolutno! Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.
CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.
Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.
Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.
Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

Dostava

Da, osim isporuke po cijeloj Hrvatskoj, isporučujemo internacionalno. Trošak dostave varira od države do države i ovisi o težini i dimenzijama predmeta. Cijenu možete vidjeti na kraju odjave u našem web-shopu, nakon što ste unijeli svoju adresu. Dostava paketa traje oko 5-15 radnih dana u EU, a za ostatak svijeta prema pravilniku kurirskoj službi. Međutim, uvijek se potrudimo da predmet pošaljemo što je prije moguće. Kad predmet napusti naše skladište, više ne kontroliramo postupak dostave.

Naravno! Preuzimanje naručenih artikala moguće je isključivo nakon naše obavijesti da je narudžba spremna za preuzimanje.

Naravno! Poslat ćemo vam kôd za praćenje pošiljke (kad god je to moguće).

Naravno! Super ideja! Tijekom naručivanja možete provjeriti „poslati kao poklon“, upisati adresu primatelja i voila – gotovi ste.

Kontaktirajte nas na info@katema.hr za upute.

Kontaktirajte nas na info@katema.hr za upute

Naravno! Imajte u vidu da pakiranje, dostava, provizije, carine i ostali troškovi nisu uračunati u cijenu proizvoda.

Povrat robe i povrat novaca

Narudžba može biti otkazana u bilo kojem trenutku PRIJE slanja, t.j. predaje robe dostavnoj službi.

Da, naravno da možete vratiti kupljenu robu ukoliko niste zadovoljni. S obzirom na činjenicu da se radi o prodaja antikviteta, starina i rabljenih predmeta, dali smo sve od sebe kako bismo opisali i prikazali artikle što je preciznije moguće. Za sva dodatna pitanja i informacije molimo Vas da nam se javite pozivom na broj 098521682 ili na mail info@katema.hr. Dodatno, preporučujemo osobno preuzimanje artikala u našim prostorima kako bi mogli provjeriti i utvrditi stanje predmeta. Nakon izlaska robe iz naših prostora reklamacije ne uvažavamo.

Da! Ako niste zadovoljni kupljenim proizvodima, možete ih vratiti u roku od 14 dana i dobit ćete 100% povrata. Međutim, roba se mora vratiti u istom stanju kao i kad je poslana s našeg skladišta. Troškove slanja natrag u naše skladište snosi kupac.

Kad primimo vraćeni predmet, potvrdit ćemo to putem e-maila. To može trajati do 10 dana. Novac će vam biti vraćen u izvornom načinu plaćanja koji ste koristili tijekom kupnje. Za plaćanja putem kreditne kartice može potrajati 5 do 10 radnih dana dok se povrat ne pojavi na izvodu vaše kreditne kartice.

Katema ponavlja da ni na koji način nije odgovorna za različite moguće carine i pristojbe te poziva sve korisnike koji žele kupiti izvan EU-a (prije nego što nastave s narudžbom) da se raspitaju o takvim troškovima kako ne bi došlo do neugodnih iznenađenja. Također vas poziva da provjerite da stavke koje se uvoze ne krše pravila vaše zemlje.

Želite nas nešto drugo pitati?

Pošaljite nam mail na info@katema.hr i odgovoriti ćemo vam i najbržem mogućem roku.