The making of: naš novi izložbeni prostor

Bok,

Kako smo već i najavili, želimo se pohvaliti novim izložbenim prostorom (kako bi Ameri rekli: showroom).

Jako smo ponosni na naš novi izložbeni prostor u Koprivnici.

Bio je to veliki i iscrpljujući projekat (jer je objekt bio roh-bau, trebalo je puno vremena i majstora), ali dok se radi s ljubavlju je sve puno lakše.

Htjeli smo sa vama podijeliti par fotografija prije i poslije uređivanja, te sve detalje i zadnji “touch” koji smo dali novom “showroom”-u.

Kako su sve opcije bile otvorene, malo smo se zaigrali. U opciji za boju zida su nam bile kraljevska plava, bordo tamno crvena i svijetla bež. Na kraju je prevagnula bogata bordo crvena boja. Još smo dodali i našu najdražu zlatnu boju sa valjcima/uzorcima.

IZVOR: Google/Pinterest

Dekorativne zidne lajsne (štukature) su MUST, naročito dok je riječ o ovakvom prostoru i ovakvoj industriji. Kako možete pročitati na poveznici, štukature su najbrži i najjednostavniji način za postizanje luksuznog dojma u prostoru. Eh, da je bar bilo lakše ih naći u Hrvatskoj!

U poslovnim i izložbenim prostorima se najčešće koriste pločice kao podne podloge (to je navodno neki standard sudeći po pogledima koje smo dobivali od majstora dok smo rekli da želimo deblji laminat). Htjeli smo postići dojam punog drveta pa smo odabrali neki rustikalni debeli laminat koji se itekako uklopio u cijeli štih. Prosudite i sami!

Naši lusteri su također dobili štukature pa su se odlično uklopili u novom domu.

U glavnom je ovaj naš projekt trajao oko 6 mjeseci, ali sudeći po našim nasmijanim licama dok ulazimo u prostor, vrijedila je svaka sekunda!

Zahvaljujemo svakom majstoru i dizajneru koji je kročio u prostor dok se još uređivao, a vas pozivamo da nam dođete u posjet!

Do tada,

Hvala vam sto s nama dijelite ljubav prema antikvitetima!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn